Haastrecht - Vanmiddag rond 16:45 werden twee ambulances en de politie gealarmeerd voor een reanimatie bij/in een kerk op de Hoogstraat in Haastrecht. Een kwartier later werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

De ambulances waren al met het slachtoffer richting Utrecht vertrokken om deze naar het ziekenhuis te brengen. De traumahelikopter vloog uit voor een zogenaamde ‘Rendez Vous’. Op een afgesproken plek langs de route welke de ambulance met het slachtoffer rijdt zal de helikopter dan landen en stopt de ambulance.

Dit werd op de N228 ter hoogte van de kruising met de N204 in Montfoort. In een weiland naast de parkeerplaats van tuincentrum Overvecht zette de traumahelikopter de landing in en kon de arts bij de ambulance instappen. Na enige tijd van behandeling ter plaatse is de ziekenwagen met de MMT arts doorgereden naar het ziekenhuis. Wat er zich precies in Haastrecht heeft afgespeeld en wat de toestand van het slachtoffer nu is, is niet bekend bij ons.

Foto’s: Marco van Bemmel

Traumaheli HTT (2) [112HM] Traumaheli HTT (6) [112HM] Traumaheli HTT (8) [112HM] Traumaheli HTT (10) [112HM] Traumaheli HTT (11) [112HM] Traumaheli HTT (14) [112HM] Traumaheli HTT (16) [112HM] Traumaheli HTT (19) [112HM] Traumaheli HTT (24) [112HM] Traumaheli HTT (26) [112HM] Traumaheli HTT (27) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen