Gouda – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse bleek er een kop-staart aanrijding te hebben plaats gevonden tussen 3 voertuigen.

De schade was minimaal maar in het voorste voertuig zat een persoon die aangaf last van de nek te hebben. Na stabilisatie en controle van de ambulancedienst bleek de man zelf uit te mogen stappen en was verdere inzet van de brandweer niet nodig.

Uiteindelijk werd ook niemand naar het ziekenhuis vervoerd waarop de meeste hulpdiensten retour gingen en de betrokken partijen de schadeformulieren konden invullen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (2) Ongeval Gouda (3) Ongeval Gouda (4) Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6) Ongeval Gouda (7) Ongeval Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen