Gouda - Deze avond werden de hulpdiensten voor de tweede maal gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse had er ter hoogte van snackbar “De Ballon” een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft enkele personen gecontroleerd op verwondingen maar kon al snel zonder slachtoffer retour. Door het ongeval waren twee rijbanen gestremd waardoor het al snel erg druk begon te worden door het overige verkeer. Beide personenauto’s raakte aanzienlijk beschadigd en zijn geborgen door een ter plaatse gekomen berger. Toen de berger beide voertuigen geborgen had kon de Burgemeester van Reenensingel weer vrijgegeven worden waarna het overige verkeer weer kon doorstromen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0217 (Kopie) DSC_0219 (Kopie)  DSC_0222 (Kopie) DSC_0226 (Kopie)DSC_0244 (Kopie) DSC_0237 (Kopie)DSC_0233 (Kopie) DSC_0241 (Kopie) DSC_0248 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen