Waddinxveen – Politie en ambulance werden op zondagochtend gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Meidoornstraat in Waddinxveen. Niet veel later werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

Het traumateam heeft de ambulancedienst geassisteerd bij de verzorging van de patiënt. Vervolgens is deze met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De traumaheli kon daarop terug naar Rotterdam. Wat er zich in de woning heeft afgespeeld, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Lifeliner Meidoornstraat WDN (1) Lifeliner Meidoornstraat WDN (2) Lifeliner Meidoornstraat WDN (3) Lifeliner Meidoornstraat WDN (4) Lifeliner Meidoornstraat WDN (5) Lifeliner Meidoornstraat WDN (6) Lifeliner Meidoornstraat WDN (7) Lifeliner Meidoornstraat WDN (8) Lifeliner Meidoornstraat WDN (9) Lifeliner Meidoornstraat WDN (10) Lifeliner Meidoornstraat WDN (11) Lifeliner Meidoornstraat WDN (12)

Cookievoorkeuren wijzigen