Stolwijk - Op zondagmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Bovenkerkseweg – Kievitslaan – Kerspelpad in Stolwijk. Een auto bleek met een fietser in botsing te zijn gekomen.

De voorruit van de auto is een stille getuige welke laat zien dat de klap hard moet zijn geweest. Het slachtoffer is in de ambulance gecontroleerd maar de verwondingen vielen dusdanig mee dat de persoon niet met de ambulance naar het ziekenhuis hoefde.

De politie heeft alle gegevens genoteerd waarna de hulpdiensten retour gingen. De betrokken partijen hebben het hierna zelf verder afgehandeld.

Hoe de aanrijding is ontstaan is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval SWK (3) [112HM] Ongeval SWK (4) [112HM] Ongeval SWK (5) [112HM] Ongeval SWK (6) [112HM] Ongeval SWK (7) [112HM] Ongeval SWK (8) [112HM] Ongeval SWK (11) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen