Leiden – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een incident op de Haarlemmerstraat in Leiden. Ter plaatse bleek een man te zijn neergestoken. Na de steek viel hij ook nog eens door de ruit van de Douglas.

De man werd in de winkel opgevangen en door de politie werd een grote zoekactie naar de dader op touw gezet. Afvalbakken werden tevens onder toeziend oog van de politie geleegd en de straat werd afgezet voor sporen onderzoek.

Of er inmiddels iemand is aangehouden en wat de toedracht van de steekpartij is, is onbekend.

Signalement van de gevluchte dader is:

Het gaat om een: Blanke man van ongeveer 30 tot 35 jaar oud. De man was ongeveer 1.75 groot en had licht blond haar richting het kalend. Tevens had de man een baardje. De man droeg een lichte spijkerbroek en een donkeren (leren) jas met daaronder een paar lichte sportschoenen.

Foto’s: Toon van der Poel

Steekpartij Leiden (1) Steekpartij Leiden (2) Steekpartij Leiden (3) Steekpartij Leiden (4) Steekpartij Leiden (5) Steekpartij Leiden (6) Steekpartij Leiden (7) Steekpartij Leiden (8) Steekpartij Leiden (9)

Cookievoorkeuren wijzigen