Vanmiddag zijn omstreeks 12:45 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van gaslekkage aan de Surinamestraat in Leiden. Ter plaatse bleek ter hoogte van de Albert Heijn een hoofd gasleiding te zijn geraakt tijdens werkzaamheden.

Op locatie was dan ook een zeer sterke gaslucht te ruiken. De politie heeft direct de gehele Surinamestraat afgesloten voor het verkeer en de brandweer heeft de situatie voor zover mogelijk veiliggesteld. Nadat de brandweer de situatie ter plaatse heeft veiliggesteld zijn zij retour gegaan waarop de Officier van Dienst van de brandweer het incident op zich heeft genomen. Liander was vrij snel na het incident ter plaatse waarop zij zijn begonnen met het dichten van het lek.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Gaslekkage Leiden (1) Gaslekkage Leiden (2) Gaslekkage Leiden (3) Gaslekkage Leiden (4) Gaslekkage Leiden (5)

Cookievoorkeuren wijzigen