Gouda – De Goudse brandweerpost werd aan het einde van de middag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde in Gouda. De auto zou in brand staan op de kruising met de Coenecoopbocht.

Ter plaatse stond op de aangegeven plek inderdaad een voertuig stil waar rook onder de motorkap vandaan kwam. Omstanders hadden al een bluspoging gedaan en de brandweer hoefde de klus alleen nog even af te maken.

De brand lijkt te zijn ontstaan door een technisch mankement.

(Mobiele) Foto’s: Rens de Haan

Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (1) Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (2) Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (3) Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (4) Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (5) Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (6) Voertuigbrand Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen