Boskoop - Rond half twaalf vanmiddag werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Hoogeveenseweg-N455 in Boskoop. Het ongeval had plaatsgevonden op de kruising met de Engelandlaan in Hazerswoude.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een bestelbus van de weg geraakt en in de sloot beland. De bestuurder van de bestelbus is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De VOA is ter plaatse gekomen om te onderzoeken wat er precies gebeurd was. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en afgevoerd.

Update:

Op de Facebookpagina van 112HM geeft de bestuurder zelf te kennen dezelfde dag weer thuis te zijn. Gelukkig is er geen blijvend letsel aangetroffen bij de man. “Giga uitwijk manoeuvre vanmorgen. Vrachtwagen verleende geen voorrang en ik moest wel” Schreef de onfortuinlijke bestuurder zelf.

Foto’s: Ingezonden

DSC_1915 (Kopie) DSC_1916 (Kopie) DSC_1918 (Kopie) DSC_1920 (Kopie) DSC_1921 (Kopie) DSC_1922 (Kopie) DSC_1923 (Kopie) DSC_1925 (Kopie) DSC_1929 (Kopie) DSC_1930 (Kopie) DSC_1931 (Kopie) DSC_1933 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen