Katwijk – Dinsdagmiddag werden politie, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) vanuit Rotterdam met de Lifeliner 2 met spoed opgeroepen voor een persoon met ernstige gezondheidsklachten op de Secretaris Varkevisserstraat in Katwijk.

Ter plaatse werd besloten om niet langer te wachten. De ambulance is vervolgens onder begeleiding van twee politievoertuigen naar de landingsplaats van het MMT gereden waar de arts van het MMT bij de ambulance instapte. Hierna werd het slachtoffer onder begeleiding van een MMT arts en met spoedbegeleiding twee politievoertuigen vervoerd naar het ziekenhuis.

De Lifeliner 2 is vervolgens weer opgestegen om de arts bij het ziekenhuis op de halen om weer retour naar Rotterdam te gaan. Wat er precies aan de hand was is onbekend.

Geen foto’s vanaf locatie ivm snelle vertrek ambulances

Foto’s: Ingezonden

Cookievoorkeuren wijzigen