Lisse – De politie werd vanavond gealarmeerd voor een overval op snackbar King Lao aan De Ruijterstraat in Lisse. Ter plaatse was de overvaller of de overvallers al gevlucht.

Direct werd door de politie het gebied uitgekamd. Of hierbij iets is aangetroffen is onbekend. Momenteel zijn agenten in de snackbar om de verklaringen op te nemen.

Of er iets buit is gemaakt is onbekend.

Update politiebericht:

Lisse – De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de gewapende overval die op dinsdagavond 12 januari plaatsvond op een snackbar in de De Ruijterstraat.

Twee mannen met bivakmutsen op overvielen omstreeks 21.20 uur de snackbar aan de De Ruijterstraat. Een van de daders dreigde hierbij met een vuurwapen. De twee gingen er met een geldbedrag in onbekende richting vandoor.

Signalementen

Dader 1 is een licht getinte man met een tenger postuur. Hij is tussen 1.70 en 1.75 m lang. Verder heeft deze dader donkere ogen. Hij droeg een donkere bivakmuts en een donkere jas. Verder had hij handschoenen aan en een vuurwapen in zijn hand.

Dader 2 is een licht getinte man en ongeveer net zo lang als dader 1. Ook hij droeg een bivakmuts en had donkere kleding en handschoenen aan.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Lisse via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto’s : Kevin Möhlen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Cookievoorkeuren wijzigen