Alphen aan den Rijn – De politie is vandaag een bedrijfspand aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn binnen gevallen op zoek naar een wietplantage. Lang hoefde men niet te zoeken. Al snel werd een hennepkwekerij in het pand aangetroffen.

Daarnaast stonden er wat motoren in het pand en waren er op dat moment drie mensen aanwezig. Alle drie de personen, een 26-jarige vrouw uit Gouda, een 56-jarige vrouw uit Moordrecht en een 57-jarige man uit Rotterdam, werden aangehouden.

De politie heeft 12 zakken wietplanten / henneptoppen uit het pand verwijderd. Ook werden enkele motoren in beslag genomen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: Toon van der Poel

Wietkwekerij opgerold (1) Wietkwekerij opgerold (2) Wietkwekerij opgerold (3) Wietkwekerij opgerold (4) Wietkwekerij opgerold (5)

Cookievoorkeuren wijzigen