Voorschoten - Zondag omstreeks half 12 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een ongeval met beknelling op de Van Beethovenlaan in Voorschoten. Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval plaats te hebben gevonden.

Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerspaaltje aangereden waarna de automobilist tegen een grote verkeerspaal tot stilstand is gekomen. Hierbij raakte de persoon gewond. Het slachtoffer is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd waarna het slachtoffer uiteindelijk met onbekend letsel is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. De brandweer is later nog met de autoladder ter plaatse gekomen om de loshangende lampenkap veilig te stellen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comBeknelling v Beethovenlaan VSN (1) Beknelling v Beethovenlaan VSN (2) Beknelling v Beethovenlaan VSN (3) Beknelling v Beethovenlaan VSN (4) Beknelling v Beethovenlaan VSN (5) Beknelling v Beethovenlaan VSN (6) Beknelling v Beethovenlaan VSN (7) Beknelling v Beethovenlaan VSN (8) Beknelling v Beethovenlaan VSN (9) Beknelling v Beethovenlaan VSN (10) Beknelling v Beethovenlaan VSN (11) Beknelling v Beethovenlaan VSN (12) Beknelling v Beethovenlaan VSN (13) Beknelling v Beethovenlaan VSN (14) Beknelling v Beethovenlaan VSN (15) Beknelling v Beethovenlaan VSN (16) Beknelling v Beethovenlaan VSN (17)

Cookievoorkeuren wijzigen