Leiden - Rond één uur vanochtend werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een flinke aanrijding tussen twee voertuigen op het Lammenschansplein in Leiden

Ter plaatse bleken twee voertuigen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing te zijn gekomen op de kruising Lammenschansplein met de N206. Bij het ongeval raakte meerdere personen gewond. Meerdere betrokkenen zijn door ter plaatse gekomen ambulance personeel nagekeken waarna uiteindelijk de inzittenden van één voertuig met onbekend letsel zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De ter plaatse gekomen brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld en een hoeveelheid vloeistof schoongemaakt. Een persoon is na het incident meegenomen door de politie.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De verkeersdienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger is gekomen om de voertuigen te bergen. De Provincie is ter plaatse gekomen om de resterende vloeistoffen op te ruimen.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1856 (Kopie) DSC_1858 (Kopie) DSC_1861 (Kopie) DSC_1865 (Kopie) DSC_1866 (Kopie) DSC_1868 (Kopie) DSC_1870 (Kopie) DSC_1871 (Kopie) DSC_1874 (Kopie) DSC_1876 (Kopie) DSC_1882 (Kopie) DSC_1884 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen