Noordwijkerhout – Zaterdagavond heeft een verwarde man voor flink wat ophef in Noordwijkerhout gezorgd. De man was namelijk op een balkon geklommen en dreigde hier vanaf te springen.

De hulpdiensten rukten massaal uit naar de Dorpsstraat. De politie stond in de voortuin om de verwarde man naar beneden te praten. Het gebied rondom de woning werd ruimschoots afgezet omdat de man door al het publiek redelijk nerveus werd. Nadat de politie een tijdje had staan praten met de man besloot deze naar beneden te komen. Eenmaal beneden werd de man direct aangehouden.

Na de aanhouding werd de man enigszins agressief. Dit suste al snel waarna hij vervoerd werd naar het bureau. Wat de toedracht van de man was om te willen springen is niet bekend. Het ‘springkussen’ van brandweer Haaglanden werd na de aanhouding afgemeld.

Foto’s: Menno Plug





Cookievoorkeuren wijzigen