Moordrecht - De hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team werden omstreeks zeven uur vanmorgen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Bredeweg in Waddinxveen.

Ter plaatse bleek het niet op de Bredeweg in Waddinxveen te zijn maar op de Middelweg-N456 in Moordrecht. Aldaar had een ongeval plaatsgevonden tussen een tractor en een personenauto. Het slachtoffer uit de auto is door de brandweer bevrijd.

Het MMT personeel heeft ter plaatse de ambulancedienst ondersteunt met de medische verzorging van het slachtoffer. De arts van het Mobiel Medisch Team is meegereden met de ambulance naar het ziekenhuis.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte oorzaak van het ongeval te onderzoeken. De N456 is de gehele spits dicht geweest wat voor enige vertraging in de omgeving zorgde.

Foto’s : Sven Poeze

Ongeval Middelweg ZHN (2) Ongeval Middelweg ZHN (3)Ongeval Middelweg ZHN (9) (Kopie)Ongeval Middelweg ZHN (4) Ongeval Middelweg ZHN (5) Ongeval Middelweg ZHN (6) Ongeval Middelweg ZHN (7) Ongeval Middelweg ZHN (8) Ongeval Middelweg ZHN (9) Ongeval Middelweg ZHN (10) Ongeval Middelweg ZHN (11) Ongeval Middelweg ZHN (12) Ongeval Middelweg ZHN (13) Ongeval Middelweg ZHN (14)Ongeval Middelweg ZHN (40) (Kopie) Ongeval Middelweg ZHN (42) (Kopie)Ongeval Middelweg ZHN (15)

Cookievoorkeuren wijzigen