Noordwijk – Vanmiddag omstreeks half 2 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan de Van Panhuysstraat in Noordwijk.

Ter plaatse bleek er een brand te woeden op het dak van het voormalige pand van Eurocross. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen om te assisteren bij het bestrijden van de brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had de korte maar felle brand al snel onder controle waarop is begonnen met een controle. Na ongeveer 30 minuten is door de brandweer het sein brandmeester gegeven. Kortsluiting is vermoedelijk de oorzaak van de brand.

Foto’s: Politie Noordwijk & District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Brand NWK (1) Brand NWK (2) Brand NWK (3)

Middelbrand NWK (1) Middelbrand NWK (2) Middelbrand NWK (3) Middelbrand NWK (4) Middelbrand NWK (5) Middelbrand NWK (6)

 

Cookievoorkeuren wijzigen