Roelofarendsveen – Vanmiddag omstreeks 16:45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand op de A4 bij Roelofarendsveen.

Twee tankautospuiten en een Officier van Dienst rukte voor dit incident uit. Ter plaatse bleek het incident niet op de Rijksweg A4 te zijn maar op de Alkemadelaan ter hoogte van de Rabobank in Roelofarendsveen vlak voor de oprit van de Rijksweg A4 voor de richting Amsterdam. Ter plaatse had de chauffeur van een vrachtwagen rookontwikkeling waargenomen bij de vrachtwagen wat uiteindelijk duidde op vastgelopen remmen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse waarop men de remmen is gaan koelen. Om goed bij de remmen te kunnen komen en deze te koelen heeft de brandweer een kap verwijderd. Nadat de remmen afgekoeld waren kon men weer retour richting de kazerne.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Voertuigbrand RLN (1) Voertuigbrand RLN (3) Voertuigbrand RLN (4) Voertuigbrand RLN (5) Voertuigbrand RLN (6) Voertuigbrand RLN (7) Voertuigbrand RLN (8) Voertuigbrand RLN (9) Voertuigbrand RLN (10) Voertuigbrand RLN (11) Voertuigbrand RLN (12) Voertuigbrand RLN (13)

Cookievoorkeuren wijzigen