Sassenheim – In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden bij de A44 bij Sassenheim. Bij de afrit, waar ook een tankstation is gelegen, heeft een man met zijn auto de shop van dat tankstation geramd.

Hulpverleners hebben de 71 jarige man nog uit zijn auto geknipt, maar hij bleek helaas al te zijn overleden. De politie meldde dat de man waarschijnlijk achter het stuur onwel is geworden. Er zouden geen remsporen zijn aangetroffen en de snelheidsmeter was op hoge snelheid vast blijven zitten. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek, mede daardoor was de afrit een tijd lang dicht. Op het moment van de aanrijding was de shop gesloten en was er ook niemand aanwezig.

Foto’s: Toon van der Poel

Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (1) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (2) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (3) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (4) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (5) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (6) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (7) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (8) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (9)

Cookievoorkeuren wijzigen