Gouda - Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Koningin Wilhelminaweg met het Oranjeplein in Gouda. Ter plaatse bleek een fietser te zijn aangereden door een personenauto.

Omstanders hebben zich over de fietser ontfermd, het slachtoffer lag op straat en enkele andere omstanders hebben een veilige plek gecreëerd en hebben het verkeer geregeld in afwachting van de hulpdiensten. De ter plaatse gekomen ambulance heeft de fietser in de ambulance gecontroleerd waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd is.

Nadat de politie enkele gegevens van de bestuurster van de personenauto had genoteerd kon de bestuurster haar weg weer vervolgen, de personenauto had enkel wat lakschade opgelopen. De fiets is meegenomen door de politie.

Foto’s: Franklin Coenen 

DSC_0124 (Kopie) DSC_0125 (Kopie) DSC_0126 (Kopie) DSC_0127 (Kopie) DSC_0134 (Kopie) DSC_0135 (Kopie) DSC_0137 (Kopie) DSC_0138 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen