Waddinxveen – De hulpdiensten werden zondagochtend omstreeks kwart voor vier gealarmeerd voor een ongeval op de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een auto tegen een boom te zijn gebotst.

Volgens een getuige was het een flinke klap waarna er veel stoom uit de auto kwam. De man schoot direct te hulp maar moest uiteindelijk de komst van de ambulance afwachten.

Het medisch personeel heeft de vrouw uit haar voertuig gehaald waarna deze naar het ziekenhuis is vervoerd. Hoe het kan dat de vrouw de bocht gemist heeft en tegen de boom botste is niet helemaal duidelijk. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Rens de Haan & Lars van der Toorn

Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (1) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (2) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (3) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (4) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (5) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (6) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (7)auto op boom (4) [#112hm.nl]auto op boom (5) [#112hm.nl] Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (8) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (9)auto op boom (6) [#112hm.nl]auto op boom (7) [#112hm.nl]

Cookievoorkeuren wijzigen