Sassenheim – Vanavond omstreeks half twaalf werden de brandweer korpsen van Sassenheim en Lisse opgeroepen voor een woningbrand op de Kagerweide in Sassenheim, gelijk daarna wordt er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ en komt ook de brandweer van Voorhout en de officier van dienst ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een felle brand woed in de huiskamer op de eerste verdieping van de woning. De bewoonster hing uit het raam op de tweede verdieping en is door de brandweer en een omstander in veiligheid gebracht met diverse handladders, ook een kat is uit de woning gehaald. De vrouw is door de ambulancedienst gecontroleerd en kwam er gelukkig zonder verwondingen vanaf en hoefde niet naar een ziekenhuis. De brandweer had de brand snel onder controle, echter is de schade aan de woning groot. Stichting Salvage kwam ter plaatse voor de schade afhandeling, de woning is voor nu onbewoonbaar.

Foto’s: Robert van Voorst


Cookievoorkeuren wijzigen