Leiderdorp –  Vannacht omstreeks 0:30 uur is brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een scheepvaartbrand aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp.

Ter plaatse bleken twee boten in lichterlaaie te staan in een winterstalling aan de Boomgaardlaan. De brand begon bij één boot maar omdat de vlammen snel om zich heen sloegen kon een tweede boot er niet aan ontkomen waardoor ook deze al snel in lichterlaaie stond. De brandweer schaalde 8 minuten na de eerste melding op naar het sein middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. De brandweer had de felle uitslaande brand na enige tijd onder controle waarop men is gaan nablussen. De schade aan beide boten is enorm. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Brnd LDP (1) Brnd LDP (2) Brnd LDP (3) Brnd LDP (4) Brnd LDP (5) Brnd LDP (6) Brnd LDP (7) Brnd LDP (8) Brnd LDP (9) Brnd LDP (10) Brnd LDP (11) Brnd LDP (12) Brnd LDP (13) Brnd LDP (14) Brnd LDP (15) Brnd LDP (16) Brnd LDP (17) Brnd LDP (18) Brnd LDP (19) Brnd LDP (20) Brnd LDP (21)

Cookievoorkeuren wijzigen