Moordrecht - Deze morgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A20 bij Moordrecht ter hoogte van hectometerpaal 46.1. Niet veel later werd ook een tweede ambulance en het mobiel medisch team gealarmeerd.

Ter plaatse was een personenauto naast de snelweg belandt. De personenauto is vanaf de rijbaan over de oprit gereden waarna de personenauto naast de weg terecht kwam en over de kop sloeg. Wonder boven wonder bleef de bestuurder ongedeerd en werden de tweede ambulance en het mobiel medisch team al snel afgemeld. Het hectometerpaaltje was er slechter aan toe, deze is door de personenauto geschept waarna er weinig van over bleef.

Het bergingsbedrijf BCU kwam ter plaatse en heeft het voertuig geborgen. De oprit Moordrecht is tijdens de berging tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Toen het voertuig geborgen was konden de hulpdiensten retour en werd de oprit weer opengesteld.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0103 (Kopie) DSC_0105 (Kopie) DSC_0108 (Kopie) DSC_0112 (Kopie) DSC_0114 (Kopie) DSC_0115 (Kopie) DSC_0116 (Kopie) DSC_0121 (Kopie) DSC_0124 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen