Gouda - Nieuwsjaarsnacht werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand woning op het Driewegplein in Gouda. Zij waren kort hiervoor nog op de Componistenlaan in Gouda voor een nacontrole brand in een schoorsteen maar moesten al snel weer door. Ter plaatse op het Driewegplein waren vlammen vanaf het balkon waarneembaar.

De politie zette de omgeving direct af. De brandweer zette één straal hoge druk in waarmee de brand binnen enkele seconden geblust was en de brandweer al snel weer retour kon. Wat er precies in brand heeft gestaan is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Pieter Louw

Balkonbrand GDA (1) Balkonbrand GDA (3) Balkonbrand GDA (5) Balkonbrand GDA (6) Balkonbrand GDA (9)Balkonbrand GDA (10) [112HM]Balkonbrand GDA (15) [112HM] Balkonbrand GDA (17)

Cookievoorkeuren wijzigen