Gouda - Vanavond even na 20:00 werd de brandweer van Gouda zonder spoed opgeroepen voor een buitenbrand op de Eerste Hieronymus van Alphenstraat in Gouda. Ter plaatse bleek enkele tuinstoelen in brand te staan in een tuin. De vlammen sloegen boven de schutting uit.

Er bleek vuurwerk op een tuinset terecht te zijn gekomen. Hierdoor vatte de tuinset vlam. De bewoner ontdekte dit en pakte snel een tuinslang en wist de vlammen te bedwingen en hiermee erger te voorkomen. De brandweer kwam ter plaatse voor een nacontrole en heeft de tuinset nog afgeblust waarna zij retour konden.

Foto’s: Marco van Bemmel & Pieter Louw

Tuinsetbrand GDA (4) [112HM] Tuinsetbrand GDA (8) [112HM] Tuinsetbrand GDA (9) [112HM] Tuinsetbrand GDA (11) [112HM] Tuinsetbrand GDA (12) [112HM] Tuinsetbrand GDA (13) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen