Sassenheim – Vanmorgen omstreeks kwart over acht kregen de hulpdiensten melding van een ongeval met letsel op de Hoofdstraat in Sassenheim nabij de Digros, politie en ambulance gingen ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een scooterrijder, rijdend over de Hoofdstraat richting het centrum, en een bedrijfswagen, komende uit de Concordiastraat, met elkaar in botsing waren gekomen. De scooterrijder was ten val gekomen en is door het ambulancepersoneel nagekeken, gelukkig bleek dat hij op wat spierpijn na niet gewond was. Beide voertuigen raakte door de botsing beschadigd, de scooter had een kromme voorvork en een band van de bus was lek geraakt. De scooter kon niet meer verder rijden en is elders gestald, na een bandenwissel kon ook de andere partij zijn weg weer vervolgen.

Foto’s: Robert van Voorst

Cookievoorkeuren wijzigen