Moerkapelle – De brandweer van post Zevenhuizen werd vanochtend opgeroepen voor een containerbrand aan de Wiekslag in Moerkapelle. Aangezien het een open bouwcontainer betrof die naast een loods stond, werd er met spoed gereden.

Na aankomst werd gelijk een straal hoge druk ingezet en het vuur was daardoor snel uit. Na alles uit elkaar te hebben getrokken en de container nog eens goed nat te hebben gemaakt, konden de brandweerlieden terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Containerbrand Wiekslag MKE 01 Containerbrand Wiekslag MKE 02 Containerbrand Wiekslag MKE 03 Containerbrand Wiekslag MKE 04 Containerbrand Wiekslag MKE 05 Containerbrand Wiekslag MKE 06 Containerbrand Wiekslag MKE 07 Containerbrand Wiekslag MKE 08 Containerbrand Wiekslag MKE 09 Containerbrand Wiekslag MKE 10

Cookievoorkeuren wijzigen