Lisse – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Loosterweg Zuid in Lisse. Ter plaatse bleek een auto op zijn zij te zijn geslagen nadat hij op een verhoging naast de weg tegen enkele hekken was gebotst.

De aanleiding van het ongeval zou een vrachtwagen zijn geweest die een groot gedeelte van de weg in beslag nam. De bestuurder van de auto zag in een flits dat het niet ging passen en wilde uitwijken, hierop raakte de auto uit onbalans, ramde de hekken en sloeg op zijn zij.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor de inzittenden maar uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur stopte even na het ongeval maar reed vervolgens zonder hulp bieden direct weer door. De politie is hier naar op zoek gegaan. Of deze is aangetroffen is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Loosterweg Lisse (1) Ongeval Loosterweg Lisse (2) Ongeval Loosterweg Lisse (3) Ongeval Loosterweg Lisse (4) Ongeval Loosterweg Lisse (5) Ongeval Loosterweg Lisse (6) Ongeval Loosterweg Lisse (7) Ongeval Loosterweg Lisse (8) Ongeval Loosterweg Lisse (9)

Cookievoorkeuren wijzigen