Lisse – Vanmiddag omstreeks kwart over twaalf werden politie, ambulance en brandweer naar de Stationsweg in Lisse gestuurd voor een spoorvervoer ongeval letsel, in eerste instantie komt de melding binnen bij de meldkamer als een aanrijding trein/personenauto.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er geen sprake was van een aanrijding met een voertuig maar met een persoon. De aanrijding vond niet bij de overgang plaats maar iets verderop nabij een rangeerterrein. Voor de brandweer en ambulancedienst was er weinig te doen, het slachtoffer bleek helaas overleden te zijn. De politie heeft samen met Prorail en een begrafenisondernemer het incident afgehandeld. Ten tijde van de hulpverlening en de afhandeling was de Stationsweg in Lisse en de Delfweg in Noordwijkerhout afgesloten voor het verkeer, ook het treinverkeer tussen Leiden en Haarlem was enige tijd gestremd.

Foto’s: Robert van Voorst

Cookievoorkeuren wijzigen