Reeuwijk – Eind van de middag werden de tankautospuit en de boot van brandweer Reeuwijk opgeroepen voor een buitenbrand aan de Nieuwenbroeksedijk.

Ter plaatse was er brand op een eiland dat midden in de Reeuwijkse plassen ligt. De brandweer heeft de waterpomp meegenomen op de boot en heeft het vuur geblust. Op het eiland stond riet in de brand dat zich door de wind langzaam verspreidde. Nadat de brand geblust was kon men opruimen en retour post.

Foto’s: Lars van der Toorn

eiland brand ^LT (1) eiland brand ^LT (2) eiland brand ^LT (3) eiland brand ^LT (4) eiland brand ^LT (5) eiland brand ^LT (6) eiland brand ^LT (7) eiland brand ^LT (8) eiland brand ^LT (10) eiland brand ^LT (12) eiland brand ^LT (13)eilandbrand rwk ^LT (2)eilandbrand rwk ^LT (1)eilandbrand rwk ^LT (3)eilandbrand rwk ^LT (4)eilandbrand rwk ^LT (7)eilandbrand rwk ^LT (8)eilandbrand rwk ^LT (11)eilandbrand rwk ^LT (10)eilandbrand rwk ^LT (21)eilandbrand rwk ^LT (20)eilandbrand rwk ^LT (19)eilandbrand rwk ^LT (12)eilandbrand rwk ^LT (15)eilandbrand rwk ^LT (16) eiland brand ^LT (14) eiland brand ^LT (15) eiland brand ^LT (16)

Cookievoorkeuren wijzigen