Moordrecht – De hulpdiensten werden op maandagmiddag opgeroepen voor een ongeval op de A20 bij Moordrecht. Bij de toerit richting Rotterdam was een personenauto achterop een tankwagen gereden.

De brandweer heeft een controle uitgevoerd bij de tankwagen, maar kon alweer vrij snel terug naar de kazerne, mede omdat de tankwagen leeg was (voor zover wij weten). Waarschijnlijk heeft de chauffeur van de tankwagen in eerste instantie niks gemerkt van het ongeval, aangezien hij ongeveer 800 meter verderop stond. Een inzittende van de personenauto is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Door het ongeval ontstond ook een file.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval auto tankwagen A20 MDT 01 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 02 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 03 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 04 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 05 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 06 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 07 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 08 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 09 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 10

Cookievoorkeuren wijzigen