Leiden –  Vanavond zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Kraaienhorst in Leiden.

Ter plaatse was een ongeluk gebeurd met een fietster. De fietster was tegen een strak gespannen kabel aangereden van een berger welke bezig was met het bergen van een voertuig wat vast stond op een voetbalveldje, de fietster zag de kabel over het hoofd waarna zij hard ten val kwam. Naast een tweetal ter plaatse gekomen ambulances werd ook het traumateam gealarmeerd. Hun inzet werd echter halverwege gecanceld waarop zij weer retour konden gaan. Het slachtoffer is uiteindelijk met een mogelijk neuro trauma met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

leiden  (2) leiden  (3) leiden  (4) leiden  (5) leiden  (6) leiden  (7) leiden  (8) leiden  (9) leiden  (10)

Cookievoorkeuren wijzigen