Rijnsburg –  Omstreeks 13:40 vanmiddag zijn de politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Brouwerstraat in Rijnsburg.

Ter plaatse bleek er brand te woeden in een schuur. Volgens enkele omwonenden zouden er voorafgaand aan de brand meerdere knallen c.q explosies zijn geweest. De brandweer heeft de brand geblust waarna een controle is uitgevoerd bij naastgelegen garageboxen. Twee personen zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden.

Foto’s : District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comBrand Rijnsburg (1) Brand Rijnsburg (2) Brand Rijnsburg (3) Brand Rijnsburg (4) Brand Rijnsburg (5) Brand Rijnsburg (6) Brand Rijnsburg (7) Brand Rijnsburg (8) Brand Rijnsburg (9) Brand Rijnsburg (10)

Cookievoorkeuren wijzigen