Noordwijk – Vanmorgen vroeg werd de brandweerpost van Noordwijk opgeroepen voor een stormschade dak/geveldeel op de Raadhuisstraat in Noordwijk, de juiste locatie bleek echter het Kloosterplein. Aldaar waren meerdere dakpannen door de wind losgekomen en op straat gevallen, hetgeen wat voor een gevaarlijke situatie zorgde.

De brandweer heeft bij aankomst de ladderwagen opgesteld en hierna heeft men het dak geïnspecteerd. Meerdere dakpannen lagen los/scheef door de harde wind en een enkele was al op straat kapot gevallen. De brandweer heeft de scheefliggende dakpannen weer goed gelegd en hierna zijn de open gaten bovenin het dak gedicht met dakpannen uit de onderste rij. Nadat de situatie weer veilig & hersteld was zover mogelijk kon men weer inpakken en gaan genieten van de tweede kerstdag!

Foto’s: Robert van Voorst

Cookievoorkeuren wijzigen