Leiderdorp – Vannacht zijn omstreeks 0:30 uur diverse hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp. Ter plaatse bleek een personenauto een paal te hebben geramd waarna het voertuig te water raakte.

Dit alles gebeurde nadat de bestuurder een overstekende kat wilde ontwijken. De twee inzittenden van het voertuig konden zelfstandig uit het voertuig komen en kwamen met de schrik vrij. De diverse gealarmeerde brandweervoertuigen konden dan ook al snel retour nadat bleek dat alle personen uit het voertuig waren. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s: Toon v/d Poel & District 16

Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (4) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (3) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (2) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (1)

Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (5) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (6) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (7)

Cookievoorkeuren wijzigen