Boskoop – De brandweer van post Boskoop werd op woensdagmorgen opgeroepen voor een melding van wateroverlast aan het Zwarte Pad . Het bleek niet om het Zwarte Pad zelf te gaan, maar om de tunnel die daar onderdoor loopt. Deze was vol komen te staan met water.

De brandweerlieden hebben zoveel mogelijk water weggepompt naar een naastgelegen sloot. Waar het water vandaan is gekomen, is onbekend. Maar schoon water was het niet, er zat een hoop bagger op bepaalde plekken. Mogelijk heeft dit te maken met een lekkage.

Foto’s: Rob de Jong

Wateroverlast Zwarte Pad BKP (1) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (2) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (3) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (4) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (5) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (6) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (7) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (8) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (9) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (10) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (11) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (12) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (13) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (14) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (15) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (16) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (17)

Cookievoorkeuren wijzigen