Benthuizen – De hulpdiensten werden op maandagavond gealarmeerd voor een auto te water aan de Hogeveenseweg (N209) bij Benthuizen. Een auto was door onbekende oorzaak in de berm terecht gekomen en kwam vervolgens in de sloot.

Al snel werd duidelijk dat het meeviel; de brandweer hoefde niet meer ter plaatse te komen. De twee inzittenden van het voertuig waren al vrij snel uit de auto en werden na een behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Voor het bergen van het voertuig moest de weg tijdelijk dicht. Dankzij de kerstvakantie was het gelukkig minder druk dan normaal.

Foto’s: Rob de Jong

Auto te water N209 BHN 1 Auto te water N209 BHN 2 Auto te water N209 BHN 3 Auto te water N209 BHN 4 Auto te water N209 BHN 5 Auto te water N209 BHN 6 Auto te water N209 BHN 7 Auto te water N209 BHN 8

Cookievoorkeuren wijzigen