Boskoop РDe hulpdiensten werden vrijdag op zaterdagnacht even voor ̩̩n uur gealarmeerd voor een ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop. Al snel werd ook de brandweer meegestuurd voor mogelijk beknelde personen. Ook de duikers van de brandweer werden gealarmeerd om in de sloot te zoeken naar eventueel betrokken slachtoffers.

Ter plaatse moest men toch even goed kijken wat er nu precies gebeurd was. Een auto lag op zijn kop in de voortuin van een woning maar heeft daarbij toch zo’n 4 meter sloot moeten passeren. Al snel werd duidelijk wat er nu precies gebeurd was. De auto met vermoedelijk twee inzittenden is met een enorme snelheid op de T-splitsing afgekomen en heeft door het bruggetje voor de splitsing niet gezien dat er geen rechtdoor meer was. De auto is door de enorme snelheid op de brug los van de weg gekomen, is daarna weer op het wegdek gestuiterd, is door een hek gereden, vloog tussen twee palen door en over de sloot heen om vervolgens de auto aan de andere kant van het water in de kant te boren. Door de klap sloeg de auto vervolgens over de kop. Het lijkt er op dat de auto het water niet eens geraakt heeft bij het ongeval.

De twee inzittenden van het voertuig wisten er wonder boven wonder zelf uit te klimmen om er vervolgens te voet vandoor te gaan. Echter wist de politie al snel twee mannen te achterhalen die als verdachten werden aangemerkt en werden aangehouden. Eén van de twee werd wel voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. In het water werd dan ook door de brandweer niemand meer aangetroffen.

Toen de berger ter plaatse kwam werd er toch even achter de oren gekrabd over hoe dit nu aangepakt moest worden. Uiteindelijk na alle opties te hebben doorgenomen bleef er toch maar één over, niet over het water, maar er gewoon doorheen. Zo gezegd, zo gedaan en al snel had de berger de auto netjes achterop zijn wagen staan en keerde de rust weder op de Middelburgseweg.

Een gat van zeker één vierkante meter is de stille getuige van alles wat deze nacht heeft plaats gevonden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (1) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (2) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (3) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (4) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (5) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (6) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (7) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (8) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (9) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (10) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (11) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (12) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (13) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (14) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (15) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (16) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (17) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (18) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (19) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (20) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (21) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (22) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (23) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (24) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (25) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (26) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (27) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (28) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (29) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (30) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (31) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (32) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (33) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (34) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (35)

Cookievoorkeuren wijzigen