Alphen aan den Rijn - Vanavond rond half acht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Lijsterlaan met de Thorbeckestraat in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse stond een auto in een plantsoen en had de lantaarnpaal omver gereden.

Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder de macht over het stuur verloren en was in een plantsoen tot stilstand gekomen. Wonder boven wonder kwam de bestuurder met de schrik vrij en hoefde de gealarmeerde ambulance niet ter plaatse te komen. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto meegenomen. De gemeente is in kennis gesteld over de omver liggende lantaarnpaal.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1522 (Kopie) DSC_1525 (Kopie) DSC_1527 (Kopie) DSC_1530 (Kopie) DSC_1543 (Kopie) DSC_1544 (Kopie) DSC_1546 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen