Alphen aan den Rijn –  De hulpdiensten waaronder het Mobiel Medische Team werden vanmorgen omstreeks 07:45 uur gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Boskoopseweg in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen vier voertuigen. De traumahelikopter die was gealarmeerd is niet meer ter plaatse gekomen. In totaal waren er bij dit ongeval vier ambulance’s ingezet. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling maar hier was geen sprake van. De verkeers ongevallen analyse van de Politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken.  De weg was ten tijden van het incident geheel afgesloten.

Foto’s : Ingezonden 

Ongeval APN (1) Ongeval APN (2) Ongeval APN (3) Ongeval APN (8) Ongeval APN (9)Ongeval APN (7) Ongeval APN (6) Ongeval APN (5) Ongeval APN (4)

Cookievoorkeuren wijzigen