Noordwijkerhout – Dinsdagmorgen 15 december heeft omstreeks 07:55 uur op de ‘s-Gravendamseweg een kop staart aanrijding plaatsgevonden. 1 persoon raakte hierdoor gewond.

Door nog onbekende oorzaak is een bestelbus bovenop een personenauto geklapt. Op de weg ontstond hierdoor een file. Doordat de achterruit van de personenauto kapot was gegaan lag er flink wat glas op de weg. De persoon uit de personenauto is door de ambulancedienst gespalkt uit het voertuig gehaald. Vervolgens hebben zij de automobilist met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bestelbus kwam er met de schrik goed vanaf.

De bestelbus en de personenauto zijn op een parkeerhaven neergezet voor enig onderzoek. Het glas is door een veegwagen opgeruimd. Een deel van de ‘s-Gravendamseweg was ten tijden van dit ongeval gestremd.

Foto’s: Menno Plug
Cookievoorkeuren wijzigen