Waddinxveen – De brandweer van Zevenhuizen werd vanavond iets na 10 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Abraham Kroesweg in Waddinxveen.

Bij aankomst van de brandweer stond het motorcompartiment in de brand. De brandweer is direct begonnen met blussen. Door de brand was er een flinke rookontwikkeling zichtbaar. De oorzaak is vermoedelijk een technische probleem. Na ongeveer een half uur kon de brandweer weer retour. Hoogheemraadschap van Schieland komt ook ter plaatse omdat er bluswater met olie in het oppervlakte water terecht is gekomen. Ten tijde van het incident was de weg afgesloten.

Foto’s : Sven Poeze

Voertuigbrand WDN (3) Voertuigbrand WDN (4) Voertuigbrand WDN (5) Voertuigbrand WDN (6) Voertuigbrand WDN (7) Voertuigbrand WDN (8)Voertuigbrand WDN (2)

Cookievoorkeuren wijzigen