Haastrecht – De hulpdiensten werden maandagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de West-Vlisterdijk in Haastrecht. Ter plaatse bleek een auto uit de bocht te zijn gevlogen waarna deze tegen een elektriciteitspaal botste. De paal brak af en de stroomkabels kwamen over de weg.


De brandweer kwam ter plaatse om de paal en kabels veilig te stellen. De ambulancedienst heeft de bestuurder behandeld aan een hoofdwond waarna deze niet naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden.

Vervelende bijkomstigheid was dat de eigen auto van de man al in de garage stond en dat het hier een leenauto betrof die hij tegen de paal aan reed.

De oorzaak van de aanrijding is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (1) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (2) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (3) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (4) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (5) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (6) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (7) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (8) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (9) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (10) Ongeval West Vlisterdijk Haastrecht (11)

Cookievoorkeuren wijzigen