Waddinxveen – Op maandagavond werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen. Deze plek bleek het echter niet te zijn, het ging om de Willem de Zwijgerlaan, bij de rotonde met de Chopinlaan.

Het bleek te gaan om een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De voetganger is hierbij gewond geraakt, maar was gelukkig nog wel in staat om zelf de ambulance in te stappen. Uiteindelijk is het slachtoffer wel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kon zelf zijn weg vervolgen, maar wel met een deuk in de motorkap. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 1 Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 2
Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 4 Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 5Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 3 Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 6

Cookievoorkeuren wijzigen