Voorschoten -  Zondagmiddag 13 december zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Bachlaan met de Nassaukade in Voorschoten.


Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden. De bestuurder van een personenauto bleek door een hekwerk te zijn gereden en tot stilstand te zijn gekomen tegen de gevel van een appartementencomplex. Er bleek ter plaatse geen sprake te zijn van een beknelling waarop de brandweer niet al te veel heeft kunnen doen op de het loskoppelen van de accu na. De bestuurder van het voertuig raakte bij het ongeval gewond en is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog niet bekend. Het voertuig zal worden afgesleept door een berger. Of de woning waar de bestuurder tegenaan is gereden veel schade heeft opgelopen is niet bekend.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Voorschoten (1) Ongeval Voorschoten (2) Ongeval Voorschoten (3) Ongeval Voorschoten (7) Ongeval Voorschoten (9) Ongeval Voorschoten (10)

Cookievoorkeuren wijzigen