Leiderdorp - Vanmorgen zijn omstreeks 06:30 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Jan de Hartogplein in Leiderdorp. Ter plaatse was de rookontwikkeling al zichtbaar.

Omdat de deur van de woning niet open werd gedaan heeft de brandweer de deur geforceerd waarop twee aanwezigen uit de woning zijn gehaald. Zij zijn hierop overgedragen aan de politie en aangehouden door haar nadat bleek dat er zich binnen in de woning een hennepkwekerij bevond. De brandweer heeft de brand uiteindelijk geblust. Enkele omliggende woningen zijn tijdens de brand ontruimd geweest. De schade in de woning door de brand is groot.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Woningbrand Leiderdorp 01 Woningbrand Leiderdorp 02 Woningbrand Leiderdorp 03 Woningbrand Leiderdorp 04 Woningbrand Leiderdorp 05 Woningbrand Leiderdorp 06 Woningbrand Leiderdorp 07 Woningbrand Leiderdorp 08 Woningbrand Leiderdorp 09 Woningbrand Leiderdorp 10 Woningbrand Leiderdorp 11 Woningbrand Leiderdorp 12 Woningbrand Leiderdorp 13

Cookievoorkeuren wijzigen