Noordwijk – Maandagavond zijn omstreeks 22:50 uur de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een persoon te water op het terrein van de Willem van den Bergh in Noordwijk.

Ter plaatse was een vrouw te water geraakt met haar rollator. Omstanders die haar vonden hebben samen met de politie een redding gedaan en de vrouw op het droge gekregen. De hulpdiensten die ter plaatse waren gekomen hebben de vrouw uiteindelijk op de brancard gelegd en meegenomen naar de ambulance. De rollator en verschillende kledingstukken zijn door de medewerkers van de Willem van den Bergh meegenomen.

Eerder deze avond werd omstreeks 21:00 uur een vermissing van een vrouw vanaf hetzelfde terrein gemeld. Dit bleek de vrouw te zijn die is gered uit het water. Hoe de vrouw hier terecht is gekomen is onbekend.

Foto’s: Menno Plug


Cookievoorkeuren wijzigen