Gouda – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Koningin Wilhelminaweg in Gouda. Ter plaatse was een motorrijder ten val gekomen.

De motorrijder knalde bij zijn val tegen geparkeerde auto’s aan en raakte zwaargewond. Het slachtoffer is een tijdje door de toegesnelde hulpdiensten op straat behandeld waarna hij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Het mobiel medisch team werd even later ook gealarmeerd, mogelijk is de ambulance ergens gestopt zodat er een rendez-vous gedaan kon worden. Een berger kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde motor te bergen.

Twee geparkeerde auto’s liepen aanzienlijke schade op, de schade zal worden opgenomen door een verzekeringsmaatschappij. Een extern bedrijf kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen waarna de Koningin Wilhelminaweg weer vrijgegeven kon worden.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0012 (Kopie) DSC_0014 (Kopie) DSC_0017 (Kopie) DSC_0021 (Kopie) DSC_0024 (Kopie) DSC_0025 (Kopie) DSC_0038 (Kopie) DSC_0043 (Kopie) DSC_0051 (Kopie)DSC_0033 (Kopie)DSC_0049 (Kopie) DSC_0057 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen