Alphen aan den Rijn -  De politie heeft vanmorgen een overleden persoon aangetroffen op de Marsdiep in Alphen aan den Rijn. De Technische Recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte oorzaak. Het lichaam lag in het portiek van de kelderboxen. Over de  identiteit van het slachtoffer is echter niks bekend.

Roelofardendsveen – De politie  heeft vanmorgen een lichaam van een overleden persoon aangetroffen in een kassengebied op de Sotaweg in Roelofarendsveen.  De technische Recherche is hier ter plaatse gekomen en is direct een onderzoek gestart naar de oorzaak. Over de identiteit van het slachtoffer is echter niks bekend.

Foto’s : Toon van der Poel 

Marsdiep Alphen aan den Rijn

 

 

APN (6) APN (9) APN (10) APN (11) APN (12) APN (13)

Sotaweg Roelofarendsveen 

APN (8) APN (7)

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen